Image

IT Rešitve

Razvoj sodobne programske opreme po meri

Več

Image

Celovite rešitve v industriji

Integracija strojegradnje in spremljevalne programske opreme v zaključen produkt.

Več

Image

Strojegradnja

Izdelava strojev po naročilu

Več

IT projekti

Image

Boter

Boter je aplikacija za administracijo vseh notranjih procesov znotraj Fakultete za Matematiko in Fiziko. Omogoča upravljanje nad vsemi potrebnimi administrativnimi podatki. Tu notri štejemo vse od baze zaposlenih oseb in razdelitvami dela, pa do študijskih programov, predmetov in učnih načrtov.

Image

Urnik

Urnik je spletna aplikacija, ki prikazuje tedenski razpored aktivnosti, sestankov, šolskih ur, delovnih ur...
Razvili smo ga v sodelovanju s Fakulteto za Matematiko in Fiziko Univerze v Ljubljani.

Image

KOTO OKO OJO

Za podjetje KOTO d.o.o smo razvili moderno aplikacijo za nadzor in optimizacijo pobiranja gostinskih odpadkov. Aplikacija je sestavljena iz 3 delov, administrativnega vmesnika za stranko KOTO d.o.o., spletne aplikacije za kliente ter mobilne aplikacije za voznike.

Administrativni vmesnik je sestavljen iz preglednega dashboarda, kjer upravljamo s strankami, lokacijami, naročili, odpradki, ..., optimizacijskega modula, ki skrbi za dnevno optimizacijo poti flote več vozil z lokacijami po celotni Sloveniji in statističnega modula, kjer imamo s pomočjo filtrov in tabel dostop do velike količine agregiranih podatkov.

Spletna aplikacija za kliente posamezniku omogoča pregled nad prihajajočimi in že zaključenimi naročili odvozov. Prav tako pa mu ponuja tudi vpogled v statistiko njegovih odvozov.

Mobilna aplikacija prikazuje voznikom njihove dnevne poti in navigacijo do posameznih lokacij, hkrati pa služi kot orodje za beleženje pobranih odpadkov pri posamezni stranki.

Image

Aplikacija za interno naročanje

Za večjo stranko smo razvili aplikacijo za digitalizacijo in izboljšanje procesa naročevanja produktov znotraj podjetja. Kot zaposleni oddamo zahtevek za nakup nekega izdelka. Ta izdelka nato potuje po nastavljeni potrditveni poti. V kolikor je na posameznem stopnji poti zahtevek sprejet, se zahtevek pošlje naprej in pošlje se opomnik naslednji osebi na poti, da se odloči ali zahtevek potrdi oz. zavrne. Če vse osebe zahtevek sprejmejo, gre ta zahtevek v realizacijo in nakup.

Imamo možnost ločevanja zahtevkov po oddelkih, projektih in zaposlenih. Poljubno lahko nastavljamo kako izgleda naša potrditvena pot. Lahko določimo kdo vse lahko potrdi ali zavrne izdelek na posamezni stopnji. Vnesemo lahko mesečne in letne načrte.

Aplikacija vsebuje tudi izčrpen statistični modul, kjer imamo lep vpogled v porabo znotraj podjetja. Podatke pa lahko filtrirano glede na časovno obdobje, projekt, oddelek, zaposlenega, višino zahtevka, ...

Image

Gomline - optimizacija delovnega procesa
(Industrija 4.0)

V podjetje Gomline d.o.o. ob tesnim sodelovanju s stranko razvijamo spletno aplikacijo za kontrolo proizvodnje in vpeljavo industije 4.0 v vsakodnevni delovnmi proces. Postopoma razvijamo komponente in jih povezujemo v zaključeno enoto, ki bo stranki avtomatizirala delovne procese olajšala poslovanje in povečala nadzor in ponovljivost.

Aplikacija trenutno omogoča razporejanje delovnih nalog med proizvodne linje, pregled stanja v proizvodnji, generiranje urnikov zaposlenih, ter lep pregled stanja v proizvodnji, tako opravljenega kot planiranega dela. Poleg tega v aplikaciji v živo spremljamo temperature tako v strojih kot v njihovi okolici, kar omogoča spremljanje temperature rosišča in prilagajanje delovnih temperatur strojev realnem času.

S stranko neprestano dodajamo, prilagajamo ter implemeniramo nove komponente, ki še bolj digitalizirajo sam proces izdelave, posledično zmanjšujejo napake iz naslova človeških napak, povečujejo preglednost poslovanja ter omogočajo večjo ponovljivost ter zanesljivost.

Strojegradnja

Image

Izdelava storja po naročilu

Za podjetje Knauf Insulation smo po naročilu skonstruirali in izdelali stroj.

Image

Razvoj in izdelava prototipov v industriji gumenih in silikonskih zmesi

V sodelovanju s podjetjem Gomline d.o.o., smo razvili in izdelali prototipe za proizvodnjo linijo v industriji gumenih in silikonskih zmesi.

Celovite rešitve

Image

Boter

Boter je aplikacija za administracijo vseh notranjih procesov znotraj Fakultete za Matematiko in Fiziko. Omogoča upravljanje nad vsemi potrebnimi administrativnimi podatki. Tu notri štejemo vse od baze zaposlenih oseb in razdelitvami dela, pa do študijskih programov, predmetov in učnih načrtov.